ספגטי מחיטה מלאה עם שום, פטרוזיליה ולימון
ספגטי מחיטה מלאה עם שום, פטרוזיליה ולימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, גרידת לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. מתכונים דומים: ספגטי שום חיטה מלאה לימון, ספגטי פטרוזיליה שום, ו סלט פיתות מחיטה מלאה בגריל עם פטרוזיליה-שום רוטב.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי התווית עד אל דנטה. מילואים 3 כפות בישול נוזלי; ניקוז.
בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, להוסיף את השום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב וריחני (3-4 דקות). מערבבים את הפטרוזיליה, פלפל, וגרידת לימון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטרוזיליה מכרז (3-4 דקות).
מוסיפים את הפסטה ואת נוזל הבישול למחבת עם המלח ושמן כפות הנותרים. לזרוק עד מעורב היטב. למעלה עם הגבינה ומגישים.