ספגטי סקווש עם רוטב בשר
ספגטי סקווש עם רוטב בשר הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 181 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 101 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רסק עגבניות, אורגנו, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור אכילה זולה למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי אפוי ורוטב בשר , דלעת ספגטי ממולאת אנצ'ילדה , ודלעת ספגטי וקציצות .
הוראות
פורסים את הדלעת לאורך וגורפים גרעינים.
מניחים את הדלעת, הצד החתוך כלפי מטה, בתבנית אפייה.
מוסיפים מים ומכסים היטב בנייר כסף.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שנחורים בקלות בעזרת מזלג. בינתיים, משחימים בשר בקר במחבת גדולה; לְנַקֵז.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק, עשבי תיבול ותבלינים; מטגנים עד שהבצל שקוף. מערבבים רסק עגבניות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב מדי פעם. שולפים את הדלעת, מפרידים את החוטים בעזרת מזלג. רגע לפני ההגשה; מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן לתוך רוטב הבשר.
מגישים רוטב על דלעת ספגטי ומעבירים את יתרת הפרמזן.