ספגטי עם טונה ובזיליקום
ספגטי עם טונאן ובזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, מלח ופלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי עם טונאן ובזיליקום, ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו עוגת ספגטי טונה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש נמוכה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת הנוזל שלהם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 7 דקות.
מוסיפים את הטונה ומבשלים בקצרה כדי להתחמם; מערבבים בעדינות כדי לשמור על הטונה בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל שחור וחמים.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מוסיף את החמאה ולזרוק היטב, ולאחר מכן להוסיף את רוטב הטונה, שמורות פסטה בישול מים ובזיליקום ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעבירים לקערה מחוממת ומגישים מיד.
המלצת יין: רוטב Garlicky, טונה בשרנית ובזיליקום מתוק, כל הצבע על טארט אבל לבן אסרטיבי, כגון טוקאי Friulano מאיטליה, כמו רדיד טעם מושלם. הבחירות המובילות כוללות את ה-Ronco del Gnemiz מ-1996 או את ה-Schiopetto מ-1996.