ספגטי עם לבבות ארטישוק ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם לבבות ארטישוק ועגבניות. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות, לבבות ארטישוק וכרס תינוק, Naptime Orzo עם לבבות ארטישוק ועגבניות, ו כבש צלוי עם עגבניות ולבבות ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז ולהניח בצד.ממיסים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק ועגבניות. מערבבים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים במרק שמנת ועוף.
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם (לא undersalt! מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך, ואז לכבות את החום.
מניחים פסטה סחוטה בקערה גדולה.
מוסיפים עירית. לזרוק קלות לשלב מעיל; להוסיף קצת מי פסטה שמורות אם הרוטב נראה עבה מדי.טעים!