ספגטי עם מוצרלה מעושנת
גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ספגטי עם מוצרלה מעושנת, ספגטי עם אספרגוס, Mozzarellan מעושן ו Prosciutto, ו ספגטי עם אספרגוס, Mozzarellan מעושן ו Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 7 דקות; להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה אספרגוס הוא פריך במכרז.
מערבבים חלב, מלח, פלפל שחור, ביצים ושום בתנור הולנדי, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת פסטה; מבשלים מעל חום בינוני במשך 3 דקות או עד עבה מעט שמנת, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינות, פטרוזיליה ופלפל אדום; מבשלים 1/2 דקות או עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מתמיד.