ספגטי עם עגבניות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 990 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרפל עם עגבניות טריות, בזיליקום ומוצרלה, Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום, ו עגבניות ממולאות במוצרלאן ובזיליקום טריים.
הוראות
1
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, משלבים את העגבניות הקצוצות עם המוצרלה, בזיליקום, זיתים, חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מוצרלה
עגבנייה
זיתים
פלפל
באזיל!
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים, מוסיפים לתערובת העגבניות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
4
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
יוצקים את השמן על הפסטה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
1
מוסיפים כמה צלפים סחוטים, בצל אדום קצוץ, או פרמזן מגוררת לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
פרמזן
צלפים
פסטה
2
המלצת יין: Valpolicella, היין הפריך, פירותי, שרי בניחוח מחופי אגם גארדה בveneto, הוא היין החם המושלם למאכלים מבוססי עגבניות ועשבים. נסה אחד כאן לליווי מענג.