ספגטי עם פטריות Marsala Garlicky
ספגטי עם פטריות מרסלה Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 693 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספגטי עם פטריות בולטות ופרמזן, דלעת ספגטי עם עוף, פטריות וקייל, ו עוף מרסלה עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מאוד, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את פטריות ה-white ו-shiitake, מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים בחום גבוה בינוני במשך 5 דקות, מערבבים פעם אחת. לחשוף ולבשל על חום גבוה, ערבוב פעם אחת, עד הפטריות השחמה בכל רחבי, על 3 דקות.
מוסיפים את השום פרוס, את שאלוט ורוזמרין ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המרסלה ומבשלים עד התאדה, כ -30 שניות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. מערבבים את השום הטחון, הזיתים ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה; לנקז. תחזיר את הספגטי לסיר. מערבבים בחמאה ופטריות ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ב 1/3 כוס הפרמזן.
מעבירים את הספגטי לקערות, מפזרים את העירית ומגישים, מעבירים יותר פרמזן ליד השולחן.
הערות: וריאציות: את הפטריות ניתן לקפל לתוך חביתה, או מוגש עם חזה עוף מטוגן פאן או שיבולת שועל גבינה.