פורל קלוי בתנור עם מילוי שמיר לימון
פורל קלוי בתנור עם מילוי שמיר לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 744 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמן זית, שמיר, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, טרוטה צלויה עם שמיר ולימון, קרקרים מעושנים עם מיונז שמיר לימון, ו פורל קלוי בתנור עם תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
לזרוק פירורי לחם עם בצל, שמיר, גרידת לימון, שום, וחצי משמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לחץ על מלית לתוך הטרוטה, ולאחר מכן לצחצח את הטרוטה עם שמן זית שנותר, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים פורל על תבנית אפייה מוכנה.
צלי בתנור שחומם מראש עד שעור הדג מתחיל להשחים, ואת פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, על 20 דקות.