ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלוי איטי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם צדפות littleneck, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ספגטי עם עגבניות שרי קלויות, טימין לימון ודבש, עגבניות שרי צלויות באיטיות, ו עגבניות שרי צלויות באיטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות 1 כף שמן זית, משליך מעיל. סדר עגבניות, לחתוך את הצד, על מחבת ג ' לי רול. דק פרוסה 1 שן שום; מפזרים על עגבניות.
אופים תערובת עגבניות ב 300 במשך 1 1/2 שעות או עד עגבניות קמלים מעט. תניח בצד.
בשר טחון שנותר 2 שיני שום.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שום טחון ופלפל אדום למחבת; לבשל 2 דקות או עד שום ופלפל לרחוש. להגדיל את החום בינוני גבוה; מערבבים ביין.
מוסיפים צדפות; מכסים ומבשלים 7 דקות או עד צדפות פתוחות. באמצעות מלקחיים, להסיר צדפות מחבת; נוזל מילואים. השליכו פגזים שלא נפתחו. מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת מרופדת עם cheesecloth לקערה; להשליך מוצקים. לנגב מחבת נקייה; להחזיר נוזל למחבת.
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום ומלח; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. שמור 24 צדפות בקונכיות.
הסר צדפות שנותרו פגזים; להוסיף את כל הצדפות למחבת.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים תערובת פסטה וצדפות.