קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות
ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו צדפות מאודות או מולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים, מכסים, ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות עד שהם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את הפגזים לקערה; פעם מגניב, להסיר את הבשר מן הפגזים, משאיר כרבע צדפות ומולים בשריון שלהם כדי לקשט את הקערות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עבור הפסטה. לאחר רותחים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד שהוא " אל דנטה."בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ' ילי לסיר פירות הים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד העגבניות מתחילים להישבר, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. החזירו את הצדפות והמולים לסיר והחממו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים את הפסטה, ואז להחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את רוטב פירות הים ומבשלים דקה או שתיים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגישים מיד בקערות בודדות, עם צדפות ומולים עדיין בקונכיות שלהם על גבי כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה