ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות
ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו צדפות מאודות או מולים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון קל.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ואת המולים, מכסים, ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות עד שהם פותחים.
להעביר את הפגזים לקערה; פעם מגניב, להסיר את הבשר מן הפגזים, משאיר כרבע צדפות ומולים בשריון שלהם כדי לקשט את הקערות להגשה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עבור הפסטה. לאחר רותחים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד שהוא " אל דנטה."בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ' ילי לסיר פירות הים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד העגבניות מתחילים להישבר, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. החזירו את הצדפות והמולים לסיר והחממו.
מסננים את הפסטה, ואז להחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את רוטב פירות הים ומבשלים דקה או שתיים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צנרת חם.
מגישים מיד בקערות בודדות, עם צדפות ומולים עדיין בקונכיות שלהם על גבי כקישוט.