ספגטי עם רוטב טפנד ועגבניות צלויות
ספגטי עם רוטב טפנד ועגבניות קלויות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 459 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם ספגטי, שמן זית, צלפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. נסו ספגטי עם טפנד, עגבניות, תרד, ארוגולה ופטה, רומנוס קלוי ועגבניות עם טפנד, ו טונה בגריל עם מחית שעועית לבנה, טפנד זית ועגבניות שרי קלויות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
הביאו לרתיחה סיר מים גדול על אש בינונית. ממליחים את המים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים לאל דנטה.
מוציאים ושומרים כוס בערך מנוזל הבישול לפני הניקוז.
מוסיפים את העגבניות לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מזלפים שמן זית כתית מעולה ומפזרים אורגנו. מפזרים את העגבניות על רשת אפייה על תבנית עם נייר אפייה וצולים כ -20 דקות.
מחממים כ -3 כפות שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את האנשובי, מעבדים אותם לשמן בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, השום, הזיתים ונתז מלח זית, ומקפיצים 3 עד 4 דקות תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה את נוזל הבישול של הפסטה, בערך 1 כוס, וזורקים פנימה את הפסטה.
מכניסים את פסטת הטפנד לקערות הגשה ומעליהם עגבניות שרי צלויות בתנור.
מגישים כמנה ראשונה או לצד מנת פירות ים.