ספגטי עם תרד & פסטו אגוז
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ספגטי מלא, צימוקים, מנטה, גרידת לימון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלעת ספגטי עם פסטו אגוז ארוגולה, לזניה תרד עם פסטו אגוז, ו טורטליני עם פסטו תרד אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
Whizz השום, אגוזי מלך, עשבי תיבול, גרידת לימון ומיץ עם כמה תיבול במעבד מזון עד קצוץ דק.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה, ואז מנקזים מעט ממי הבישול. חזור למחבת ומערבבים בפסטו, צימוקים ותרד עם התזה של מי בישול.
מגישים עם טפטוף של שמן זית כתית נוספת, אם אתה רוצה.