ספגטי פטריות שמנת ועשב (טבעוני)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: ספגטי פטריות-הרב, ספגטי ברוטב שמנת פטריות, ו דלעת ספגטי עם רוטב עשבי ריקוטה פטריות.
הוראות
משרים את הפטריות המיובשות במספיק מים רותחים כדי לכסות אותן ולהניח בצד.
מבשלים ספגטי על פי הוראות מנות.
מטגנים את פטריות פורטובלו בשמן לפתית ושום עד להשחמה ועסיסי. מתבלים עם פלפל שחור בזמן הבישול.
מסננים ושוטפים את הפטריות המתייבשות מחדש.
מוסיפים לבלנדר יחד עם חצי מהפטריות, יוגורט סויה וכמה עלי בזיליקום. תוסס עד חלק. אם הרוטב הוא עבה מדי, רזה עם חלב סויה קטן או חלב אחר ללא חלב.
מסננים את הפסטה ואת המעיל ברוטב,
מגישים את הפסטה מיד למעלה עם שאר הפטריות ועשבי תיבול.