קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ספגטי פטריות שמנת ועשב (טבעוני)

ספגטי פטריות שמנת ועשב (טבעוני)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: ספגטי פטריות-הרב, ספגטי ברוטב שמנת פטריות, ו דלעת ספגטי עם רוטב עשבי ריקוטה פטריות.

הוראות

1
משרים את הפטריות המיובשות במספיק מים רותחים כדי לכסות אותן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מבשלים ספגטי על פי הוראות מנות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מטגנים את פטריות פורטובלו בשמן לפתית ושום עד להשחמה ועסיסי. מתבלים עם פלפל שחור בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מסננים ושוטפים את הפטריות המתייבשות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים לבלנדר יחד עם חצי מהפטריות, יוגורט סויה וכמה עלי בזיליקום. תוסס עד חלק. אם הרוטב הוא עבה מדי, רזה עם חלב סויה קטן או חלב אחר ללא חלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוימילקסוימילק
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מסננים את הפסטה ואת המעיל ברוטב,
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים את הפסטה מיד למעלה עם שאר הפטריות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
תהנו!