ספגטי פסטו קייל ופיסטוק
ספגטי פסטו קייל ופיסטוק לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 98%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי עם קישואים ופסטו פיסטוק, ספגטי עם קישואים ופסטו פיסטוק, ו ספגטי עם פסטו בזיליקום-פיסטוק.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. ממלאים קערה גדולה עם קרח ומים.
מוסיפים את הקייל למים הרותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא רק נבול אך עדיין ירוק עז, כ -2 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הקייל למי הקרח (שומרים על המים רותחים). כאשר מגניב, לנקז היטב לסחוט כמה שיותר מים. קוצצים גס את הקייל.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות החבילה. שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה ואז מרוקנים את הפסטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, דופקים את הפיסטוקים והשום במעבד מזון עד לקצוץ דק.
מוסיפים את הקייל והפטרוזיליה ודופקים עד לקצוץ דק מאוד. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את השמן בזרם יציב.
מוסיפים את הפרמזן, מיץ הלימון ו -1 / 2 כפית כל מלח ופלפל ודופקים לשילוב.
זורקים את הפסטה עם הפסטו, מוסיפים כמה כפיות ממי הבישול השמורים אם היא נראית יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם טריזי לימון בצד.