קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי פסטו קייל ופיסטוק

ספגטי פסטו קייל ופיסטוק
ספגטי פסטו קייל ופיסטוק לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 98%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי עם קישואים ופסטו פיסטוק, ספגטי עם קישואים ופסטו פיסטוק, ו ספגטי עם פסטו בזיליקום-פיסטוק.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. ממלאים קערה גדולה עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הקייל למים הרותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא רק נבול אך עדיין ירוק עז, כ -2 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הקייל למי הקרח (שומרים על המים רותחים). כאשר מגניב, לנקז היטב לסחוט כמה שיותר מים. קוצצים גס את הקייל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות החבילה. שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, דופקים את הפיסטוקים והשום במעבד מזון עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את הקייל והפטרוזיליה ודופקים עד לקצוץ דק מאוד. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את השמן בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כרובכרוב
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את הפרמזן, מיץ הלימון ו -1 / 2 כפית כל מלח ופלפל ודופקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
זורקים את הפסטה עם הפסטו, מוסיפים כמה כפיות ממי הבישול השמורים אם היא נראית יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מגישים עם טריזי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון