ספגטי שום וירקות הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, ירקות קרועים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שום וספגטי שמן עם ירקות, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את השום בשמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות. (היזהר לא יתר חום השום או שזה יהיה טעם מריר.) באמצעות כף מחוררת, להעביר את שבבי השום לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מוסיפים את הבצלים ואת פתיתי הפלפל האדום לשמן במחבת; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום בהיר, על 10 דקות. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הבצל כמעט נעשה, מוסיפים את הירוקים למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד רק רך, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את הירוקים, לנער את המים העודפים; להוסיף אותם למחבת עם הבצל (להגדיר את הסיר של מים בצד). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 5 דקות.