קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ספגטי שום וירקות

ספגטי שום וירקות
ספגטי שום וירקות הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, ירקות קרועים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שום וספגטי שמן עם ירקות, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את השום בשמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות. (היזהר לא יתר חום השום או שזה יהיה טעם מריר.) באמצעות כף מחוררת, להעביר את שבבי השום לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן לתוך קערה קטנה כדי להשתמש כמו טבילה עבור לחם פריך,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הבצלים ואת פתיתי הפלפל האדום לשמן במחבת; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום בהיר, על 10 דקות. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הבצל כמעט נעשה, מוסיפים את הירוקים למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד רק רך, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את הירוקים, לנער את המים העודפים; להוסיף אותם למחבת עם הבצל (להגדיר את הסיר של מים בצד). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
להחזיר את מי הבישול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר ושמור על כוס מים בישול 1; לנקז את הפסטה ולהעביר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
תוסיף את הגבינה ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
מוסיפים את הירקות וחלק ממי הפסטה השמורים וזורקים, מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי למנוע מהפסטה להתקבץ. למעלה עם צ ' יפס שום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוקירוק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
צילום אנטוניס אכילאוס