קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ספגטי שום וירקות

ספגטי שום וירקות
ספגטי שום וירקות הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, ירקות קרועים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שום וספגטי שמן עם ירקות, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את השום בשמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות. (היזהר לא יתר חום השום או שזה יהיה טעם מריר.) באמצעות כף מחוררת, להעביר את שבבי השום לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן לתוך קערה קטנה כדי להשתמש כמו טבילה עבור לחם פריך,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבצלים ואת פתיתי הפלפל האדום לשמן במחבת; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום בהיר, על 10 דקות. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר הבצל כמעט נעשה, מוסיפים את הירוקים למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד רק רך, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את הירוקים, לנער את המים העודפים; להוסיף אותם למחבת עם הבצל (להגדיר את הסיר של מים בצד). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להחזיר את מי הבישול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר ושמור על כוס מים בישול 1; לנקז את הפסטה ולהעביר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תוסיף את הגבינה ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים את הירקות וחלק ממי הפסטה השמורים וזורקים, מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי למנוע מהפסטה להתקבץ. למעלה עם צ ' יפס שום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
צילום אנטוניס אכילאוס