ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti)
ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1121 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חלב, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו ספגטי עם סרטנים ורוקט (ספגטי קון גמברטי E Ru, Hushpuppies שרימפס רוק, ו שרימפס מתובל & שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הפסטה: לעשות באר בקמח, לפצח את הביצים למרכז, לשפוך את החלב מעל ולהוסיף את בזיליקום. באמצעות מזלג, מערבבים את תערובת הביצים לאט לתוך הקמח כדי ליצור בצק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
ביצה
חלב
2
מוסיף את הגבינה המגורדת, עובד עכשיו עם הידיים, להביא את הבצק יחד ללוש 8 עד 10 דקות כדי ליצור בצק חלק. אפשר לנוח 15 דקות, מכוסה בניילון נצמד. הגדר את מכונת גלגול פסטה ולחתוך חתיכת בצק פסטה בגודל של כדור טניס.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
גבינה
בצק
פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מגלגלים את הפסטה דרך המרחק הרחב ביותר בין הגלילים, מקפלים אותה ב-3 ומעבירים אותה דרך אותה הגדרה. חזור על זה 3 פעמים, להיות זהיר להשתמש מעט מאוד קמח, כפי שהוא יבש את הפסטה החוצה. הפעל את הפסטה דרך 2 הרמות הבאות על רולי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פסטה
גלול
4
להניח את הסדין של פסטה מגולגל עכשיו על קרש חיתוך משוריין לחתוך, באמצעות סכין, לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
5
להניח את האטריות החתוכות על מגבת מטבח ולכסות עם אחר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
6
מגלגלים וחותכים את כל הפסטה באותה צורה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
7
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת 12 עד 14 אינץ ' סאוט, חום 6 כפות שמן ושום על חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד השום הוא חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את חתיכות קישואים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד רק רך.
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 3 דקות, עד רך, עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
12
מסננים וזורקים למחבת עם שרימפס ומניחים את המחבת על חום גבוה. מבשלים על 1 דקה, עד שרימפס הם רק מבושל דרך, ואת הפסטה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים דרך עם 4 כפות שמן, את החום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שמן בישול
14
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים עם שפע של פלפל שחור מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
17
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
18
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.