קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti)

ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti)
ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1121 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חלב, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו ספגטי עם סרטנים ורוקט (ספגטי קון גמברטי E Ru, Hushpuppies שרימפס רוק, ו שרימפס מתובל & שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הפסטה: לעשות באר בקמח, לפצח את הביצים למרכז, לשפוך את החלב מעל ולהוסיף את בזיליקום. באמצעות מזלג, מערבבים את תערובת הביצים לאט לתוך הקמח כדי ליצור בצק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ביצהביצה
חלבחלב
2
מוסיף את הגבינה המגורדת, עובד עכשיו עם הידיים, להביא את הבצק יחד ללוש 8 עד 10 דקות כדי ליצור בצק חלק. אפשר לנוח 15 דקות, מכוסה בניילון נצמד. הגדר את מכונת גלגול פסטה ולחתוך חתיכת בצק פסטה בגודל של כדור טניס.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
גבינהגבינה
בצקבצק
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מגלגלים את הפסטה דרך המרחק הרחב ביותר בין הגלילים, מקפלים אותה ב-3 ומעבירים אותה דרך אותה הגדרה. חזור על זה 3 פעמים, להיות זהיר להשתמש מעט מאוד קמח, כפי שהוא יבש את הפסטה החוצה. הפעל את הפסטה דרך 2 הרמות הבאות על רולי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
4
להניח את הסדין של פסטה מגולגל עכשיו על קרש חיתוך משוריין לחתוך, באמצעות סכין, לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
5
להניח את האטריות החתוכות על מגבת מטבח ולכסות עם אחר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
6
מגלגלים וחותכים את כל הפסטה באותה צורה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול
7
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת 12 עד 14 אינץ ' סאוט, חום 6 כפות שמן ושום על חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד השום הוא חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את חתיכות קישואים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
9
מוסיפים את פתיתי צ ' ילי, יין ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ייןיין
10
הוסף את השרימפס ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
11
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 3 דקות, עד רך, עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
12
מסננים וזורקים למחבת עם שרימפס ומניחים את המחבת על חום גבוה. מבשלים על 1 דקה, עד שרימפס הם רק מבושל דרך, ואת הפסטה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים דרך עם 4 כפות שמן, את החום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמן בישולשמן בישול
14
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים עם שפע של פלפל שחור מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
17
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
18
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2קבוצותבזיליקום טרי, blanched, המום וקצוץ דק להניב 1/4 כוסבזיליקום טרי, blanched, המום וקצוץ דק להניב 1/4 כוס3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים6ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ1חבורהפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי מגורד פקורינוטרי מגורד פקורינו11 קילו קישואים,פתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס רוקשרימפס רוק2(חוֹרֶף)(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם1( חצילים)קישואים, לחתוך ל 1/4 אינץ ' עבה חצי ירחים, להניב 1 כוסקישואים, לחתוך ל 1/4 אינץ ' עבה חצי ירחים, להניב 1 כוס