ספגטיני כל ' ארביאטה עם סרטנים רכים דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . למנה העיקרית הזו יש 2316 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 119 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש סרטנים בעלי קליפה רכה, מלח, שמן זית כתית מעולה ושיני שום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. ציון זה מצוין. סרטנים רכים חריפים, סרטנים רכים עם קומפוט עגבניות, ו סרטנים רכים עם סלט פארו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים ג ' לפנוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
4
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים סרטנים, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהסרטנים מבושלים, בערך 6 דקות.
6
מבשלים פסטה במים רותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מוסיפים בצל ירוק וזורקים על אש גבוהה 1 דקה. מחלקים פסטה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד שישה חודשים במקפיא.