ספוג דובדבן ושקד עם פיסטוק קרם fraîche
דובדבן & ספוג שקדים עם פיסטוק קרם fraîche לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אגוזים פיסטוק, סוכר גלגלית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שזיף שקדים עם קרם פרש, עוגיות אוכמניות-שקדים עם קרם Fraîche, ו עוגת שקדים עם לימון וcrème Fraîche זיגוג.
הוראות
מחממים מחבת גדולה. כאשר חם, מוסיפים את הדובדבנים, מיץ לימון, גרידת תפוזים וסוכר. אפשר לדובדבנים לבשל ולשחרר את המיצים שלהם למשך 4-5 דקות עד שהם רכים והמיצים הם סירופ.
מעבירים את הדובדבנים לבסיס של צלחת פאי קרמיקה בקוטר 20-22 ס " מ. בשלב זה, אתה יכול לצנן את המנה עד חצי שעה לפני שאתה רוצה לאכול, ואז לסיים אותו.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
כדי להפוך את ציפוי, לשים את הביצים וסוכר בקערה גדולה והכה עד אור קצף מקציף חשמלי הוא הטוב ביותר עבור זה.
מוסיפים את תמצית ומי פרח כתום כמו שאתה להקציף.
כאשר התערובת היא קלה מאוד אוורירית, להקציף את הקרם. לבסוף, מסננת בקמח וקמצוץ מלח. בזהירות לקפל אותם לתוך תערובת הביצה עם כפית מתכת גדולה עד שאין גושים.
יוצקים את תערובת הספוג על הדובדבנים ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי לכסות באופן שווה.
אופים במשך 20 דקות עד קם לתחייה באופן שווה.
בעוד הספוג אופה, מערבבים את הפיסטוקים הקצוצים לתוך frache crme וכף לתוך צלחת הגשה. כאשר הספוג מבושל, להסיר אותו מהתנור ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני לאבק עם סוכר זיגוג ומשרת עם פיסטוק crme frache.