קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספוג דובדבן ושקד עם פיסטוק קרם fraîche

ספוג דובדבן ושקד עם פיסטוק קרם fraîche
דובדבן & ספוג שקדים עם פיסטוק קרם fraîche לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אגוזים פיסטוק, סוכר גלגלית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שזיף שקדים עם קרם פרש, עוגיות אוכמניות-שקדים עם קרם Fraîche, ו עוגת שקדים עם לימון וcrème Fraîche זיגוג.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה. כאשר חם, מוסיפים את הדובדבנים, מיץ לימון, גרידת תפוזים וסוכר. אפשר לדובדבנים לבשל ולשחרר את המיצים שלהם למשך 4-5 דקות עד שהם רכים והמיצים הם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הדובדבנים לבסיס של צלחת פאי קרמיקה בקוטר 20-22 ס " מ. בשלב זה, אתה יכול לצנן את המנה עד חצי שעה לפני שאתה רוצה לאכול, ואז לסיים אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי להפוך את ציפוי, לשים את הביצים וסוכר בקערה גדולה והכה עד אור קצף מקציף חשמלי הוא הטוב ביותר עבור זה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את תמצית ומי פרח כתום כמו שאתה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כאשר התערובת היא קלה מאוד אוורירית, להקציף את הקרם. לבסוף, מסננת בקמח וקמצוץ מלח. בזהירות לקפל אותם לתוך תערובת הביצה עם כפית מתכת גדולה עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת הספוג על הדובדבנים ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי לכסות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8
אופים במשך 20 דקות עד קם לתחייה באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בעוד הספוג אופה, מערבבים את הפיסטוקים הקצוצים לתוך frache crme וכף לתוך צלחת הגשה. כאשר הספוג מבושל, להסיר אותו מהתנור ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני לאבק עם סוכר זיגוג ומשרת עם פיסטוק crme frache.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן