קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ספוגליאטלה

ספוגליאטלה
ספוגליאטלה מסתובבת 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 328 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 39 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח, חלב, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כמו .

הוראות

1
בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח לכל מטרה, קמח הסולת והמלח. השתמש באצבעותיך כדי לעבד את החמאה לבצק עד שהיא יוצרת כדורים דמויי אפונה. לחלופין, מנפים את החומרים היבשים למעבד המזון ודופקים את החמאה לתערובת עד שהיא מתערבבת וחלקה יחסית. עבדו את המים בעזרת האצבעות (או במיקסר). הופכים את הבצק על משטח שטוח ומגלגלים אותו לכדור. עוטפים אותו בניילון נצמד ולוחצים אותו כלפי מטה. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח סולתקמח סולת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בינוני מביאים את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מקציפים פנימה את קמח הסולת ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. אם הוא יוצר גושים בזמן הבישול, הקציפו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מעבירים את תערובת החלב והקמח לקערה להתקררות קלה, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הריקוטה, הביצה, הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את חתיכות התפוז והלימון המסוכרות ומנפים אבק קינמון על פני השטח. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשניים. מקמחים משטח שטוח ומגלגלים 1 מהחצאים למלבן בערך 14 אינץ 'על 24 אינץ'. הקצה הקצר יותר של המלבן צריך להיות קרוב אליך. הבצק צריך להרגיש דק מאוד. רזה יותר טוב!
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מברישים את המלבן כולו בשכבת הקיצור.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מפזרים אותו עם אבק אפילו של סוכר ממתקים. מגלגלים אותו בעדינות ובאופן שווה לתוך עצמו כמו גליל ספוג ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מגלגלים בזהירות, דואגים שהוא יתגלגל חזק מאוד. מקררים לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגליל לחתיכות בעובי 1 עד 1 1/2 אינץ'. חזור על אותו תהליך עם החצי השני של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
שים 1 מסיבובי הבצק בידך וביד השנייה לחץ את האגודל לאמצע היד השנייה (ולכן לבצק) והתחל למתוח את הבצק. אתה לא רוצה לדחוף כל כך הרבה שאתה עושה חלל עדיין. ראשית, התרכז בהפיכת הבצק לגדול ושטוח יותר. כאשר הוא בערך בגודל של צדפה גדולה, התחל להחליק ולדחוף למטה באמצע כך שהוא יוצר חלל דומה מאוד לקליפת צדפה גדולה. אתה רוצה לסיים עם חרוט עם פתח של כ -3 אינץ 'והקצה הקטן והמחודד כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מברישים מעט קיצור על הבצק והופכים אותו כלפי חוץ, מכסים את חרוט הבצק בין אורך האצבע המורה לאגודל. בזהירות כף 2 כפות גדולות של המילוי לתוך החרוט. קונוס צריך להיות מלא למדי וללכת לקצוות הפתיחה עם שכבה דקה של המילוי. סגור את הפה על ידי קיפול בזהירות של פתח החרוט מעל עצמו. אותו דבר כאילו היו לך 2 חצאים של קליפת צדפה וסגרת אותה. לחץ בעדינות על קצוות הפתח, יחד. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק, עד למילוי שני ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מברישים כל אחד בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מניחים את המגשים במרכז התנור ואופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מוציאים מהתנור ומאפשרים להם לנוח כמה דקות על גיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
לאחר שהספוגליאטלה נחו כמה דקות, פזרו עליהם אבק נוסף של סוכר קונדיטורים והניחו כל תבנית אפייה ישר מתחת לצלייה. אל תלך משם! הישאר שם וצפה כשהסוכר משחים לאט את החלק העליון. אם שכבת הסוכר הייתה קלה ואתם רוצים להפוך אותה למעט שחומה יותר, חזרו עם עוד אבק סוכר ועוד דקה מתחת לצלייה. אפשר להם לנוח כמה דקות, ואז להעביר אותם לצלחת הגשה, לאבק בסוכר של קונדיטורים ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.