פאייה מהירה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות שזיפים, אורז קצר דגנים, חוטי זעפרן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו ספידי פאייה, מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב חוטי יין וזעפרן בקערה קטנה; תן לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים צ ' וריסו; מבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
4
מוציאים את הצ ' וריסו מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ופלפל למחבת; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים פפריקה, מלח ושום; מבשלים 1 דקה. החזירו את צ ' וריסו לפאן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
פפריקה
שום
פלפל
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים תערובת יין, אורז, מרק ומיץ צדפות; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שרוב הנוזלים נספגים. מערבבים פנימה עגבנייה, אפונה, צדפות ושרימפס. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהצדפות נפתחות; השלך פגזים שלא נפתחו.