ספייס שפשף טאקו חזה עוף עם Poblanos בגריל, בצל ברביקיו וסלט כרוב
המתכון Spice-שפשף טאקו חזה עוף עם Poblanos בגריל, בצל ברביקיו וסלט כרוב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1696 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קינמון טחון, בצל צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל, ו Spice-שפשף עוף וטאקו ירקות עם סלט כרוב וקרם צ'יפוטלה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברשת poblanos עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל Poblano
שמן בישול
4
מניחים את הצ ' ילי על הגריל ומבשלים עד חרוך מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר מן הגריל, למקם בקערה לכסות עם פלסטיק במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
6
הסר את העור, הזרעים ואת גזע לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
7
מברישים את הבצלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
שמן בישול
8
מניחים על הגריל ומבשלים עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מברשת עם כמה רוטב ברביקיו במהלך הדקות האחרונות. רוב העור צריך לרדת על הגריל, אבל אם לא, לקחת אותו כאשר הבצל לרדת הגריל.;
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
בצל
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מקציפים יחד את המיונז, הסוכר, מלח סלרי, זרעי סלרי, חומץ ומלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלח סלרי
זרעי סלרי
מיונז
חומץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מוסיפים את הכרוב, גזר, בצל ובצל ירוק ומערבבים לשלב, מתבלים עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
כרוב
גזר
בצל
12
תן לסלט לשבת לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
13
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
לטאטא יחד את אנצ ' ו, קינמון, כמון, סוכר חום, 1 כפית מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סוכר חום
קינמון
כמון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
15
העונה בצד העליון של השדיים עם תערובת לשפשף, להתהפך עונת הגב עם המלח הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
לשפשף תיבול יבש
16
טפטוף עם חלק מהשמן והמקום על הגריל, לשפשף בצד למטה גריל עד חום זהוב קל קרום נוצר, על 3 דקות. להפוך את העוף מעל, לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל עד רק מבושל דרך, על 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קרום
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
17
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
גריל
18
גריל טורטיות הקמח בקצרה, רק כדי לסמן ולחמם. כדי לבנות את הטאקו, מקפלים כל טורטייה סביב חלק מהעוף, poblanos, בצל, סלט כרוב וגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ממרח אבוקדו
פלפל Poblano
עוף שלם
בצל
ציוד שתשתמש בו
גריל
19
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ועונה עם מלח ופלפל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.