ספייס שפשף סטייק אגף
סטייק ספייס-שפשף האגף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אורגנו הקרקע, allspice הקרקע, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ספייס שפשף סטייק צלע, צלוי ספייס שפשף סטייק צלע, ו צלוי ספייס שפשף סטייק צלע (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה רדודה. מערבבים בשמן זית עד בשילוב. בעדינות לשפשף תערובת שמן זית באופן שווה על סטייק.
באח בישול קר מעיל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל מעל חום בינוני גבוה (350 עד 400).
מניחים סטייק על באח בישול, וגריל, מכוסה במכסה גריל, 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 5 דקות; לחתוך סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.