תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף צלעות כבש Hoisin ועם סלט בוק צ'וי בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1494 קלוריות, 140 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל טחון, שמן canolan, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס, צלוי צלעות כבש משופשפות, ו ספייס שפשף צלעות כבש עם רוטב ענבים-שקדים פורט Harves (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את אניס, זנגביל, כוסברה, אבקת שום וצ ' ילה דה arbol בקערה. לשפשף את התבלין לערבב על צלעות כבש.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
אבקת שום
צלעות כבש
כוסברה.
לשפשף תיבול יבש
ג ' ינג ' ר
אניס
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים גריל פחם לחום ישיר או גריל גז לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברישים את הטלה בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל את הטלה עד חרוך מעט מכל הצדדים מבושל בינוני נדיר, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
כבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מברישים את הטלה עם hoisin רק לפני הסרת מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
כבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
מברשת בוק צ ' וי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל בוק צ ' וי, לחתוך בצד למטה במשך כ 4 דקות; להעיף, וגריל עוד כמה דקות עד הגבעולים הם פריך במכרז. קוצצים את הבוק צ ' וי בגסות ושמים בקערה.