ספינאס ראגו
Spinasse ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 786 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו ראגו., ראגו רציני., ו ראגו. (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר בקר חזיר עם מלח ופלפל על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד.
מסננים שומן באמצעות מסננת מעל קערה גדולה. להשליך שומן, ולהעביר את הבשר לקערה גדולה; להפריש.
במעבד מזון גדול, בצלים במקום, גזר, סלרי ושום. כיסוי; תהליך עד קצוץ דק. באותו תנור הולנדי, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים ירקות קצוצים ורוזמרין; מבשלים כ -15 דקות או עד שהירקות מתחילים להשחים.
מוסיפים עגבניות ובשר שמור לירקות; מבשלים כ -15 דקות יותר או עד העגבניות להכהות בצבע.
תוסיף יין אדום. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים כ -15 דקות יותר או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
להוסיף מרק עוף; להפחית את החום נמוך. לאט מבשלים 3 עד 4 שעות או עד הבשר רך. מערבבים אגוז מוסקט במהלך הדקות האחרונות של זמן הבישול.