ספירה לאחור # 4 תרנגול הודו קלוי קלאסי
com / מתכונים / קלאסי-קלוי-טורקיה-45687 " >תרנגול הודו קלוי קלאסי, ו ספירה לאחור # 3 פנקייק בצל ירוק עם הודו פריך ורוטב חמוציות Hoisin (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לאחר שחומם מראש, מניחים את המדחום בתנור כדי לוודא שהתנור שלך קורא טמפרטורה מדויקת ולהתאים בהתאם.
הסר את קרבי טורקיה ולשטוף את טורקיה היטב. להתייבש ולהניח על מתלה צלייה להגדיר במחבת צלייה. מלח את חלל טורקיה ולסחוט את הלימונים בתוך החלל. דברים עם קליפות לימון, עשבי תיבול, ו 2 חצאי בצל.
מוסיף את חצאי הבצל הנותרים, כל giblets וחלקי טורקיה, ו 4 כוסות מים לתחתית מחבת הקלייה. לשפשף את העור של טורקיה עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את טורקיה בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של השד מגיע 165 מעלות F על מדחום בשר, 3 1/2 עד 4 שעות, צליעה עם מיצי פאן כל 30 דקות. מכסים את תרנגול ההודו בנייר כסף אם הבראונינג מחשיך מדי.
הסר את טורקיה כאשר נעשה ולאפשר לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף.