קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות55
מגזין

ספירה לאחור # 4 תרנגול הודו קלוי קלאסי

ספירה לאחור # 4 תרנגול הודו קלוי קלאסי
com / מתכונים / קלאסי-קלוי-טורקיה-45687 " >תרנגול הודו קלוי קלאסי, ו ספירה לאחור # 3 פנקייק בצל ירוק עם הודו פריך ורוטב חמוציות Hoisin (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לאחר שחומם מראש, מניחים את המדחום בתנור כדי לוודא שהתנור שלך קורא טמפרטורה מדויקת ולהתאים בהתאם.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את קרבי טורקיה ולשטוף את טורקיה היטב. להתייבש ולהניח על מתלה צלייה להגדיר במחבת צלייה. מלח את חלל טורקיה ולסחוט את הלימונים בתוך החלל. דברים עם קליפות לימון, עשבי תיבול, ו 2 חצאי בצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיף את חצאי הבצל הנותרים, כל giblets וחלקי טורקיה, ו 4 כוסות מים לתחתית מחבת הקלייה. לשפשף את העור של טורקיה עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים את טורקיה בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של השד מגיע 165 מעלות F על מדחום בשר, 3 1/2 עד 4 שעות, צליעה עם מיצי פאן כל 30 דקות. מכסים את תרנגול ההודו בנייר כסף אם הבראונינג מחשיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
הסר את טורקיה כאשר נעשה ולאפשר לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק