ספליטרולים Snøfrisk עם ג'ל תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Profiteroles Snøfrisk עם ג'ל תות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ג'לטין, סירופ תות, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תותים - שרדונה ג'לי, ריזלינג Gelée עם תותים לשמר, ו פחזניות שוקולד עם גלידת תות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את gelée: מראש להשרות 2 גליונות ג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות. קו צלחת אפייה 8×8 או מגש צדדי רדוד עם קלף. הגדר aside.In סיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה להביא את התותים, מים, סוכר וניל לרתיחה.
הסר את החום, להוסיף את הג ' לטין, ערבוב לשלב. הגדר את התערובת בצד כדי לקרר כמה, ואז לשפוך אותו בזהירות במגש מוכן. הקש על הצדדים בעדינות כדי לשחרר כל בועות אוויר.
מניחים את המגש במקרר להגדיר, במשך כשעה.תריץ סכין בקצוות המגש. הפוך אותו בזהירות על קרש חיתוך. לקלף את הקלף ולחתוך את gelée ב 12 חתיכות בגודל שווה. תניח בצד.הפוך את הגלידה: מראש להשרות את 6 גיליונות ג ' לטין הנותרים במים קרים במשך 10 דקות.
לנקז ולעבור לקערה בינונית. להביא את 12 אונקיות מים לרתיחה, להוסיף את הסוכר, גלוקוז, תרמיל וניל, זרעי אניס, פילה לימון, לתת תלול על 10 דקות. מסננים את התערובת לתוך הקערה עם יריעות ג ' לטין ספוג, להשליך מוצקים, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמוצה "Snøfrisk" לקערה.
מערבבים היטב עם בלנדר יד. מקררים לפחות שעה.
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף.
שים את החמאה והמלח בסיר עם 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקמח. שמור ערבוב, עד התערובת מתרחקת מן הצדדים של הסיר ויוצר כדור (כ 30 שניות).
הסר מהחום ולתת מגניב קצת (כ 3-4 דקות).
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. סקופ או צינור הבלילה על תבנית האפייה, מה שהופך 12 תילי הבלילה כי הם 1 אינץ 'גבוה 1-2 אינץ' לרוחב (בערך). השאר 1 אינץ ' של מרחב בין תלוליות.
אופים עד נפוח וזהב (כ 20-25 דקות).
הסר מהתנור ולנקב את החלק התחתון של כל פחזנית. ואז להחזיר אותם לתנור, prop הדלת פתוחה, ולתת פחזניות פריך במשך 3 דקות.
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר לחלוטין.להרכיב את הקינוח: לחתוך בעדינות כל profiterol הוא חצי. כריך כף קטנה של גלידה Snøfrisk ו 2 או 3 חתיכות של strawberies בין הפרוסות.
מגישים עם חתיכת gelée,טפטוף של סירופ תות.
מקשטים עם פיסטוקים ואבקת סוכר.