קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספליטרולים Snøfrisk עם ג'ל תות

ספליטרולים Snøfrisk עם ג'ל תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Profiteroles Snøfrisk עם ג'ל תות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ג'לטין, סירופ תות, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תותים - שרדונה ג'לי, ריזלינג Gelée עם תותים לשמר, ו פחזניות שוקולד עם גלידת תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את gelée: מראש להשרות 2 גליונות ג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות. קו צלחת אפייה 8×8 או מגש צדדי רדוד עם קלף. הגדר aside.In סיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה להביא את התותים, מים, סוכר וניל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את החום, להוסיף את הג ' לטין, ערבוב לשלב. הגדר את התערובת בצד כדי לקרר כמה, ואז לשפוך אותו בזהירות במגש מוכן. הקש על הצדדים בעדינות כדי לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מניחים את המגש במקרר להגדיר, במשך כשעה.תריץ סכין בקצוות המגש. הפוך אותו בזהירות על קרש חיתוך. לקלף את הקלף ולחתוך את gelée ב 12 חתיכות בגודל שווה. תניח בצד.הפוך את הגלידה: מראש להשרות את 6 גיליונות ג ' לטין הנותרים במים קרים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לנקז ולעבור לקערה בינונית. להביא את 12 אונקיות מים לרתיחה, להוסיף את הסוכר, גלוקוז, תרמיל וניל, זרעי אניס, פילה לימון, לתת תלול על 10 דקות. מסננים את התערובת לתוך הקערה עם יריעות ג ' לטין ספוג, להשליך מוצקים, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמוצה "Snøfrisk" לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים היטב עם בלנדר יד. מקררים לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את החמאה והמלח בסיר עם 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקמח. שמור ערבוב, עד התערובת מתרחקת מן הצדדים של הסיר ויוצר כדור (כ 30 שניות).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת מגניב קצת (כ 3-4 דקות).
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. סקופ או צינור הבלילה על תבנית האפייה, מה שהופך 12 תילי הבלילה כי הם 1 אינץ 'גבוה 1-2 אינץ' לרוחב (בערך). השאר 1 אינץ ' של מרחב בין תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד נפוח וזהב (כ 20-25 דקות).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולנקב את החלק התחתון של כל פחזנית. ואז להחזיר אותם לתנור, prop הדלת פתוחה, ולתת פחזניות פריך במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר לחלוטין.להרכיב את הקינוח: לחתוך בעדינות כל profiterol הוא חצי. כריך כף קטנה של גלידה Snøfrisk ו 2 או 3 חתיכות של strawberies בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם חתיכת gelée,טפטוף של סירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מקשטים עם פיסטוקים ואבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל