ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל
ספר אפיית מליסה המתוקה: עוגת דובדבנים חמוצה עם פיסטוק להתפורר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שיבולת שועל, דובדבנים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים, מתוק חמוץ דובדבן כוסמת להתפורר, ו פיסטוק-דובדבן קרמבל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את קרום העוגה
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2
מרדדים את בצק העוגה לתוך עגול 14 אינץ 'רחב 1/4 אינץ' עבה. להתאים בעדינות לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'. מקפלים את הקצוות מתחת ו crimp. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה בינונית, מניחים את הדובדבנים ומפזרים את תערובת הקמח מעל; מערבבים בעדינות כדי לשלב. (אם אתה משתמש דובדבנים טריים, המתיקות הטבעית יכולה להשתנות. לטעום את התערובת כדי לראות אם אתה צריך יותר סוכר ממה שנדרש.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את הדובדבנים לתוך קליפת העוגה הבלתי מוסווית.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8
מפזרים את הפיסטוק להתפורר באופן שווה על גבי הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
9
מניחים את צלחת העוגה על גיליון העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
אופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, או עד המיצים מבעבעים ועבים.