קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ספר הבישול הסרדיני

ספר הבישול הסרדיני
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו סלים, מלח כשר, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: ספגטי סרדיני, פסטה טונה סרדינית, ו פאייה בסגנון סרדיני.

הוראות

1
מערבבים את קמח 1 ½ כוסות, ביצים, וקמצוץ של מלח בקערה גדולה. מערבבים עם מזלג, מוסיפים קצת מים קרים, לפי הצורך.כאשר הבצק מגיע יחד, להוציא אותו מהקערה ולשים אותו על משטח עבודה נקי לפחות 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות. (הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה בקירור בין לילה.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מרדדים את הבצק לעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים אותו לשנים עשר 7 אינץ על ידי רצועות 3 ½ אינץ רחב. הגדר aside.To הפוך את פסטו: בקערה של מעבד מזון, לשלב עלי בזיליקום, צנוברים, 3 כפות שמן זית. תעבדו ביסודיות. להתאים את התיבול לפי הטעם. השתמש מיד או refrigerate.To הפוך את רוטב בשמל: בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני. לאט להוסיף את הקמח כוס הנותרים, לטאטא לשבור את כל גושים. מבשלים 4 עד 5 דקות, מקציפים constantly.In בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החלב לאט לתערובת הקמח והנפט, מצקת 1 בכל פעם, מטאטא כל הזמן לשלב.המשך לבשל במשך 6 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד רוטב בשמל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. להפריש להתקרר. (רוטב בשמל יכול להתבצע כמה שעות קדימה ומקורר עד מוכן לשימוש.) כדי להרכיב את לזניה: מחממים את התנור ל 191°.In 9 × 12 אינץ ' תבנית אפייה, להפיץ חמישית רוטב בשמל באופן שווה על פני החלק התחתון של המנה. בשורה התחתונה של המנה עם 3 גיליונות פסטה. פירורים שליש מהטונה מעל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
מצקתמצקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים את הטונה בשליש מן הפסטו הטרי ומתפשטים באופן שווה על גבי חמישית נוספת של רוטב בשמל. המשך בתהליך השכבות. סיים את השכבה העליונה בחמישית האחרונה של רוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
אופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מקשטים עם עלי בזיליקום פרוסים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
9
מגישים חם בתבנית האפייה.כמו זה: כמו טעינה...
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה