קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

ספרינג רול

ספרינג רול
רול האביב עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך אטריות rehydrated, סוכר מגורען, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ספרינג רול, רול האביב סרטני, ו גלישת ספרינג רול פריך.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הצדפות, Shaoxing, עמילן תפוחי אדמה, רוטב סויה, פלפל לבן ומלח בקערה קטנה לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שמן שומשום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומטגנים, באמצעות קצה מרית לשבור את הבשר לפירורים קטנים. כאשר הבשר מבושל, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ופטריות שיטאקה וממשיכים ומערבבים עד שהגזר מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
חזיר טחוןחזיר טחון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מוסיפים את כרוב נאפה ואטריות זכוכית וממשיכים לטגן עד שהכרוב מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
כרוב נאפהכרוב נאפה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
מוסיפים את הרוטב ומטגנים עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
תן לתערובת להתקרר. לעשות קצת דבק על ידי סירוק 3 כפות קמח עם 3 כפות מים. לקלף את העטיפות ולפזר אותם כפי בתמונה עם כ 1/2 " של העטיפה מתחת מראה. זה עושה את זה קל לצייר דבק על כמה עטיפות בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מורחים את הדבק עם שיח מאפה לאורך הקצוות העליונים של העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מקום על 1/3 כוס של טמפרטורת החדר מילוי על 2 אינץ ' מעל הפינה התחתונה של העטיפה. מגלגלים בחוזקה את העטיפה וממלאים בחצי הדרך.מקפלים את הקצה השמאלי מעל ימינה עד לקצה המילוי, ואז לקפל את הקצה הימני מעל. התכסיס כאן הוא לרכך מעט את הקפל, כך שהדש הפתוח מעט צר יותר מתחתית הגליל, שכן זה ייצור חותם טוב וימנע דשים של בצק שיזמינו שמן לגליל שלך. זה צריך להיראות קצת כמו מעטפה פתוחה בשלב זה. לסיים על ידי המשך להתגלגל עד דש חותם את עצמו נגד רול. כדי להפוך את הרוטב חמוץ מתוק, לטאטא יחד את המים, חומץ, סוכר, קטשופ, עמילן תפוחי אדמה ומלח בסיר קטן עד שאין גושים. מביאים את התערובת לרתיחה ערבוב כל הזמן עד הרוטב שלך התעבה. הכן מתלה מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים על 2 " של שמן צמחי לתוך סיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F. מטגנים את springrolls כמה בכל פעם, נזהרים לא overcrowd הסיר. להפוך אותם לעתים קרובות כך שהם חום באופן שווה. כאשר הם מגיעים צבע שיזוף אפילו, להעביר את האגרולים האביב המתלה שלך ולאפשר להם לנקז. חזור עם שאר האגרולים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםשמן esameשמן esame128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר מגורר (1 גזר גדול)גזר מגורר (1 גזר גדול)71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלרי מגורר (1 גבעול)סלרי מגורר (1 גבעול)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה טריות (2-3 גדולות)פטריות שיטאקה טריות (2-3 גדולות)2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טחוןג'ינג'ר טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר מגורעןסוכר מגורען1חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב נאפה מגוררכרוב נאפה מגורר71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות rehydrated וקצוץאטריות rehydrated וקצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב צדפותרוטב צדפות2חתיכות טופי הית' ברחציית עמילן תפוחי אדמה אם משתמשים בקורנפלורחציית עמילן תפוחי אדמה אם משתמשים בקורנפלור591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'Shaoxing או שרי יבש עובד מדיShaoxing או שרי יבש עובד מדי1קטןבצל מגוררבצל מגורר2חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות15שרימפס וורידיםעטיפות רול 15sheetsspringעטיפות רול 15sheetsspring170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר טחון עוף או הודו זה בסדרבשר חזיר טחון עוף או הודו זה בסדר15שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #40חתיכות טופי הית' ברaltalt

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.