ספרינג רולס עוף תאילנדי
ספרינג רולס עוף תאילנדי דורש כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 105 מעריצים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל וייטנאמי. האביב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 90%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ספרינג רולס עוף בסגנון תאילנדי, ספרינג רולס תאילנדי (פא פיה) וספרינג רולס צמחי עם רוטב תאילנדי לטבילה מנגו.
הוראות
שלבו 1 כוס רוטב בוטנים, ג'ינג'ר, שום וכפית רוטב סויה בקערה.
מוסיפים את העוף ומערבבים עד שהעוף מצופה.
מכניסים למקרר למרינדה למשך 30 דקות.
מחממים 1 כפית שמן בוטנים בווק או במחבת על אש בינונית. מבשלים את אפונת השלג, נבטי השעועית והבצל הירוק בשמן עד שהם מתחממים אך עדיין פריכים, 3 עד 4 דקות.
מערבבים פנימה את גרגיר הנחלים והכוסברה. השתמשו בקולפן ירקות כדי להכניס לתערובת גרגיר הנחלים פרוסות גזר ארוכות.
מטפטפים 1 כפית רוטב סויה לתוך תערובת גרגיר הנחלים; לזרוק למעיל.
מחממים 1 כפית שמן לווק או למחבת. מבשלים את העוף הכבוש עד שאינו ורוד יותר בפנים, כ-10 דקות.
ממלאים קערה גדולה במים חמים. טובלים עטיפות אחת אחת במים למשך כ-2 שניות כל אחת. כשמסירים עטיפות מהמים, ממלאים כל אחת ב-2 כפות גדולות מהעוף וחופן קטן מתערובת גרגיר הנחלים. מקפלים פנימה שני קצוות מנוגדים של העטיפה כדי לפגוש את המילוי. לאחר מכן מקפלים את החלק התחתון של העטיפה על החלק העליון של המילוי ומגלגלים.
מגישים עם 1/2 כוס רוטב בוטנים לטבילה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור ספרינג רולס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![Bodegas Naveran Brut Cava]()
Bodegas Naveran Brut Cava
ל-Naveran Brut Vintage יש ניחוחות פרחוניים, לחם קלוי והדרים אקספרסיביים ומלאים. טעמי הדר ופירות אבן חריפים, עדינים, קלים ונקיים בחך בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה כשמפניה נהדרת. קאווה מאוד תכליתי כאפריטיף לפני הארוחה, לליווי קינוח לאחר מכן ו(הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. נברן ברוט וינטג' זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים עשירים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלת פנים ואירועי "עמידה" אחרים.