סצ'ואן היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לכם צ'ילי, שמן תירס, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו Seichuan Braised Cod, חציל סצ'ואן, ו רוטב סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יין אורז ורוטב סויה בקערה גדולה ומוסיפים עמילן תירס בהדרגה תוך שטוף כל הזמן. חותכים בשר לחתיכות דקות ומניחים לקערה עם מרינדה ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
יין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הכן לקשט על ידי חימום 1 כף השמן במחבת סאוט, שמירה על 4 כפות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פלפל סצ 'ואן וצ' ילי יבש ומבשלים עד הצ ' ילי הופך אדום כהה. (אל תאפשר לו להפוך שחור.)
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
5
הסר את פלפל מבושל וצ ' ילי ללוח חיתוך ולהשתמש בצד להב סכין שף גדול כדי לרסק אותו. ואז לחתוך אותו לחתיכות ולהעביר למנה קטנה. שמור את מחבת ה "סאוט" בהישג יד לנגיעות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שפים סכין
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מכינים ירקות על ידי שטיפה וחיתוך סלרי, כרישה וחסה לאורכים 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
כדי לבשל בשר בקר, לחמם את 1/4 כוס שמן תירס בווק ולהוסיף זנגביל, בצל ירוק, רוטב צ ' ילי. מבשלים עד השמן הופך אדום מן הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מוסיפים יין, רוטב סויה ומניות. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, מוסיפים בשר במרינדה ומערבבים בעדינות לבשל. ברגע בשר מבושל לחלוטין, להסיר מווק ולמקם בשר בקר על ירקות בקערה ושופכים רוטב מווק על זה.