סצ'ואן בסגנון טופו עם בוטנים
טופו בסגנון סצ'ואן עם בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את סמבל אולק, הכינו פטריות, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו ירקות סצ'ואן וטופו מוקפץ, סצ'ואן טופו & שעועית ירוקה מוקפץ, ו עוף סצ'ואן (או טופו) בחבילות חסה (בישול סולו) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסדרים טופו בשכבה אחת על מחבת מרופדת בנייר כסף מצופה בריסוס בישול; מטגנים 14 דקות או עד להזהבה.
בעוד טופו מבשל, לשלב מרק ו 4 מרכיבים הבאים (באמצעות רוטב שעועית שחורה), ערבוב עם מקצף; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים מלח ופטריות; לטחון 4 דקות או עד פטריות להתחיל לשחרר נוזל, ערבוב מדי פעם. מערבבים גזר וג ' ינג ' ר; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תערובת מרק; מבשלים 30 שניות או עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
הסר מהחום; מערבבים בטופו ובצל.
מגישים מעל אורז; מפזרים בוטנים.