סקאלופיני הודו מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 250 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח, פפריקה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: טורקיה סקאלופיני, טורקיה צדפות עם לימון וצלפים, ו טורקיה צדפות עם רוטב משמש.
הוראות
1
בקערה רדודה מערבבים קמח ותבלינים. טובלים קציצות בתערובת קמח לציפוי שני הצדדים; לנער עודף. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
תיבול
קמח לכל מטרה
1 פלפל מוריטה מיובש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
2
מוסיפים הודו בקבוצות ומבשלים 2-4 דקות מכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
בשר
3
מוציאים לצלחת הגשה; להתחמם.
4
הוסף יין למחבת; הגדל את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט.