סקווש Gratin
סקווש גראטן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סקווש מוקרם, סקווש Gratin, ו קיץ סקווש Au Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. להמיס 2 כפות חמאה במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
בינתיים, לשלב את butternut ו kabocha סקווש בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל עם 1 כוס מים. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל עד שהסקווש עדין, כ-5 דקות.
מסננים ומוסיפים את הדלעת למחבת יחד עם השום, מייס, 1 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל. לבשל, ערבוב, על 3 דקות.
מוסיפים את המרק ומבשלים עד שהוא נספג בעיקר, על 5 דקות יותר. מערבבים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מעובה מעט, 2 דקות.
ממיסים את 1 כף הנותרים במיקרוגל וזורקים עם פירורי הלחם, פרמזן ופטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל הדלעת, ואז למעלה עם gruyere.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד הזהב, כ -30 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
תחתוך 1 אינץ ' מהקצה התחתון עם סכין שף. לגרוף את הזרעים.
החזק את הסקווש על הגוף שלך ולהסיר את העור עם מקלף ירקות; קוצצים.
רבע סקווש עם סכין שף, ואז לגרוף את הזרעים.
שים כל רבע שטוח בצד למטה לחתוך את העור עם סכין קילוף; קוצצים את הדלעת.