סקווש אפוי וסירופ מייפל
אם יש לך סירופ מייפל אמיתי, דלעת סקווש, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סירופ מייפל קישואים בלוט אפוי, דלעת מתובלת אפויה עם תפוחים וסירופ מייפל, ו סקווש קלוי עם סירופ מייפל וגורגונזולן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים חצאי סקווש, בצד לחתוך, על תבנית אפייה גדולה. אופים עד רך מאוד, כ 50 דקות.
הסר מהתנור וקריר מעט. באמצעות כפית גדולה, לגרוף את בשר סקווש ולהעביר לקערה גדולה.
בסיר בינוני, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל קצוץ ואגוז מוסקט טחון עד הבצל רך וחום בהיר, כ -10 דקות.
מוסיפים מרק עוף וסירופ מייפל.
תערובת פירה בקבוצות במעבד עד חלקה. מחית סקווש העונה עם מלח ופלפל. החזר מחית לאותו סיר. מערבבים מחית מעל חום בינוני עד מחומם דרך.