סקווש עם עגבניות וגבינת פטה
. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ים תיכוני עם גבינת פטה ופלפלים קלויים, סלט דלורית עם חמוציות, אגוזי מלך וגבינת פטה, ו סלט מלפפון ועגבניות עם גבינת פטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
בסל קיטור על פני מים רותחים, קיטור את הסקווש 10 דקות, או עד מכרז.
הסר מהחום, ומחית עם מזלג.
בקערה בינונית, למזג את הביצים ושמנת כבדה.
מערבבים בסקווש, 3/4 של הבצל הירוק, פלפל ירוק, תערובת מלית יבשה, וגבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את התבשיל מוכן. לחץ על sprig רוזמרין למרכז התערובת. למעלה עם גבינת פטה, פרוסות עגבניות, בצל ירוק שנותר. מתבלים עם פלפל.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. זרוק רוזמרי sprig לפני ההגשה.
מרכיבים
4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים וקוביות בלוט סקווש2קרום פאי פירורים (קיבלר)2(חוֹרֶף)גבינת פטה מתפוררת1sprigרוזמרין טרי0פלפל ירוק, חתוך לקוביות2בצל ירוק, קצוץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור סדוק לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק2רומא (שזיף) עגבניות, פרוס דק11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת מלית לחם יבש