קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש עם עגבניות וגבינת פטה

סקווש עם עגבניות וגבינת פטה
. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ים תיכוני עם גבינת פטה ופלפלים קלויים, סלט דלורית עם חמוציות, אגוזי מלך וגבינת פטה, ו סלט מלפפון ועגבניות עם גבינת פטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
בסל קיטור על פני מים רותחים, קיטור את הסקווש 10 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
3
הסר מהחום, ומחית עם מזלג.
4
בקערה בינונית, למזג את הביצים ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים בסקווש, 3/4 של הבצל הירוק, פלפל ירוק, תערובת מלית יבשה, וגבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
תערובת מליתתערובת מלית
סקוושסקווש
6
להעביר את התבשיל מוכן. לחץ על sprig רוזמרין למרכז התערובת. למעלה עם גבינת פטה, פרוסות עגבניות, בצל ירוק שנותר. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
בצל ירוקבצל ירוק
גבינת פטהגבינת פטה
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. זרוק רוזמרי sprig לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור