סקווש קלוי ולחם שטוח בטטה
סקווש קלוי ולחם שטוח בטטה דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פיסטוק אגוזים, בצל, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סקווש קלוי ולחם שטוח בטטה, סקווש בלוט קלוי ומרק בטטה, ו קישוא חמאה צלוי, תפוח ולחם חלפיניו.
הוראות
חותכים סקווש קלופים חצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים.
חותכים כל חצי לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, סקווש מקום, בטטה ובצל.
טפטוף בשמן; מפזרים garam masala, כמון ומלח. מערבבים עד מצופה באופן שווה. סדר על ungreased 15x10x1-inch פאן.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד ירקות רכים.
ספריי או גריז 2 יריעות עוגיות כהות או nonstick גדולות. לפרוש בצק על משטח העבודה; לחתוך 4 מלבנים. מקפלים פינות של כל מלבן מתחת כדי ליצור צורות סגלגלות, על 9 אינץ ' כל אחד.
מניחים 2 אליפסות על כל גיליון עוגיות.
אופים על מדפים בתנור ממוקם קרוב למרכז התנור 7 עד 10 דקות או עד חום זהוב, החלפת עמדות של יריעות עוגיות לאחר 5 דקות אפילו לאפייה.
מפזרים פרובולונה באופן שווה על קרום, ולאחר מכן לארגן סקווש קלוי, בטטה ובצל על קרום; העליון באופן שווה עם גבינת מוצרלה.
אופים 5 עד 7 דקות או עד הקרום הוא חום גבינה מותכת.
מפזרים אגוזי פיסטוק וכוסברה.