סקווש Caponata דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, צלפים, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סקווש Caponata, פיצה ג'בטה עם קפונטה סקווש, ו קפונטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
3
בקערה בינונית, לזרוק את הדלעת עם הסוכר וחצי משמן הזית. מתבלים במלח ומערבבים באורגנו. מסדרים את הדלעת בשכבה אחת על תבנית אפייה ומניחים אותה במרכז התנור. מבשלים עד הסקווש הוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו והוא קצת מוצק, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, לשלב את חומץ היין האדום ואת הצימוקים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים מחבת בינונית ומוסיפים מעט משמן הזית הנותר. כאשר הוא מתחיל לעשן קל, מוסיפים את הבצל והשום. מתבלים במלח ומבשלים עד שהם שקופים, 2 עד 3 דקות.