סקונס קמח תירס
סקונס קמח תירס דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 198 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל סקוטי. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. נסו צ'דר-קמח תירס סקונס, דבש קמח תירס סקונס, ו סקונס קמח תירס דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב בקערה גדולה קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים חלב וביצה לתערובת קמח התירס; מערבבים רק עד לחות.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים קלות 4 פעמים בידיים מקומחות. מכסים נייר אפייה בנייר אפייה; מעיל בתרסיס בישול. טפחו בצק לעיגול בגודל 7 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
חותכים בצק ל -8 טריזים, חותכים לבצק אך לא דרך.
אופים בחום של 375 למשך 22 דקות או עד להזהבה ובחירת עץ המוחדרת במרכז יוצאת נקייה.