סקלופיני הודו ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוצית
סקלופיני טורקיה ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוצית דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מרק עוף, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. , שהוא מוצק. נסו דלעת סקווש ו Mascarpone רביולי עם חמאה חומה אגוזי לוז, צדפות עגל עם חמאה חומה וצלפים, ו רביולי חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים מומלחים קלות לרתיחה בסיר גדול.
בין שני יריעות של ניילון נצמד, פאונד חתיכות שד טורקיה לעובי 1/4 אינץ ' אפילו עם פטיש בשר. אם אין לך פטיש בשר, החלק האחורי של מחבת יעבוד בסדר. אתה יכול לעשות את זה יום קדימה ולהשאיר אותם מאוחסנים בניילון נצמד, מקופל אחד על השני. אתה יכול גם לבקש מקצב טוב לחתוך ולדפוק את ההודו בשבילך.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בעדינות את חתיכות טורקיה עם קמח, לטפוח את העודף; לטבול ביצים מוכות ולאחר מכן לדלות פירורי לחם. כאשר שמן חם מבעבע, להוסיף חתיכות טורקיה. אל תצטופפו במחבת.
בואו חום 2-3 דקות, ואז לפנות לבשל את הצד השני, עוד 30 שניות עד 1 דקה. ההודו יבשל מהר מאוד ויתייבש אם מבושל יתר על המידה. כאשר נעשה, להסיר גיליון אפייה או מגש ולשמור חם. לא לשטוף מחבת סאוט!
כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים חמאה למחבת לטחון ומניחים על חום בינוני-גבוה. במקביל, לזרוק רביולי לתוך המים הרותחים. כאשר חמאה מתחילה להפוך חום בהיר, להוסיף מרווה טרי. מערבבים במשך כמה שניות; ואז להוסיף חמוציות, ו לטגן עד עורות מתחילים להתפוצץ.
מוסיפים דבשה, חומץ בלסמי ומרק, מגרדים את תחתית המחבת כדי לאסוף את כל הטעם של טורקיה. מבשלים עד חמוציות רכות הרוטב מעילה את הגב של כף, על 12-15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הקפד לטעום רוטב לתיבול לפני שאתה שופך אותו על טורקיה!
בדוק רביולי עבור doneness בתוך כ 3 דקות-קמצוץ קצוות של בצק; זה צריך להיות רך.
ניקוז. סדר 1/4 של רביולי לאדם על צלחות חמות שכבה חתיכת טורקיה מעל רביולי. רוטב כפית עליהם.