סקנדינבי ברצינות: סלמון מעושן עם פאטה Sunchoke
אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן Pâté, פטה סלמון מעושן, ו סלמון מעושן ושמיר פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים לסיר גדול עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מכרז, כ 20 דקות. בינתיים, להשרות עלי ג ' לטין במים קרים עד מתרכך, על 5 דקות.
באמצעות בלנדר יד, מערבבים sunchokes, חלב ושמנת לרמה הרצויה של חלקות.
מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עם sunchokes. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם.
לסחוט מים מעלי ג ' לטין ולהוסיף sunchoke ותערובת גבינת שמנת בעוד עדיין חם. מערבבים עד ג ' לטין מומס לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך 9 על ידי 13 צלחת אפייה (תערובת צריכה לבוא על 1 אינץ ' עד הצדדים) מצופה בניילון נצמד.
מניחים במקרר עד התקשו, על 3 שעות.
חותכים סלמון לפרוסות דקות, ו paté לריבועים 1x1 אינץ'.
מניחים 4 עד 5 פרוסות סלמון מעושן ו 5 עד 7 ריבועים sunchoke paté כל על צלחות מקורר יחד עם 5 עד 6 חתיכות של לחם פריך, כמה זרזי שמיר ופרוסת לימון.
טפטוף שמן זית סביב הצלחת.