גשו לסופר וקנו שוקולד, חלב, תערובת פודינג וניל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פאן הגרטי, פאן באניה, ו פנקייקס מחבת גיליון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, מערבבים יחד מרגרינה, פקאן ופירורי קרקר גרהם. טפיחה לתוך תבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
מרגרינה
פקאנים
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד השחמה קלה; לאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בקערה בינונית, להכות יחד גבינת שמנת וממתקים סוכר עד חלקה. מקפלים פנימה 1 כוס של ציפוי מוקצף. תערובת כפית לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
אבקת סוכר
ציפוי מוקצף
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הכינו פודינג שוקולד ווניל עם חלב לפי הוראות החבילה. אפשר פודינג להגדיר לפני לשפוך על גבי שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שוקולד
וניל
חלב
6
מורחים 3 כוסות של ציפוי מוקצף על שכבת פודינג; מערבולת שוקולד נמס לאורך ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
שוקולד
מורחים
7
מכסה ומקרר במשך כשעה. עבור פאי שאריות, לשמור קפוא במיכל מכוסה היטב. כאשר מוכן לאכול, פשוט לחתוך חתיכה ולאפשר להפשיר; לשמור על מנוחה קפואה.