קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה

סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 601 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שן שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סלט סרדין ותפוחי אדמה עם רוטב Romesco, {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו סלט תפוחי אדמה חדש עם ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב תפוחי אדמה, 1 כף שמן, ו 3/8 כפית מלח על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 400 במשך 15 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שלב 2 כפות שמן, מיץ, שאלוט, פפריקה, שום, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תפוחי אדמה חמים לקערה; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. סרדינים Pat יבש עם מגבות נייר; מפזרים הנותרים 3/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף סרדינים למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פריך ועשה.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
סדר על 1 1/2 כוסות ארוגולה על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10
הסר תפוחי אדמה מן ההלבשה עם כפית מחוררת; לארגן כ 3/4 כוס תפוחי אדמה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
טפטוף נשאר רוטב על סלטים; העליון כל אחד עם 2 סרדינים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
12
מגישים עם טריזי לימון; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'