קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות45
ציון בריאות16
מגזין

סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ'ילי

סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ' ילי. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם שאלוט, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סרדינים של מונטריי צלויים עם לימון ועשבי תיבול, סרדינים בגריל עם לימון, שום ופפריקה, ו סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש גריל בינונית-חמה. כאשר חם, לנגב את הגריל עם מגבת נייר טבול בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
חותכים 2 לימונים לפרוסות 1/4 אינץ ' ולחצות את השני. גריל פרוסות לימון וחצאים עד שיש להם סימני גריל נחמדים, 2 עד 3 דקות לכל צד לפרוסות ו 3 דקות בסך הכל עבור החצאים. ואז בזהירות לגריל את צ 'ילי עד חרוך קלות, על 1 דקה (אם יש לך להכניס גריל רשת, להשתמש בו כדי לשמור על צ' ילי ליפול דרך הסורג). לטחון רבע של פרוסות לימון ולהעביר לקערה קטנה. קוצצים את הצ ' ילי לחתיכות קטנות (עבור פחות חום, להסיר ולהשליך את הזרעים הראשונים).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בשר טחוןבשר טחון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הצ ' ילי לקערה, יחד עם 1/2 כוס שמן זית, פטרוזיליה, שום, שאלוט, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להקציף להתמזג ולהניח בצד. מתבלים את הסרדינים עם 1 כפית מלח וטפטוף עם קצת שמן זית. גריל, פונה פעם אחת, עד הדגים רק מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד. לסדר את שלושת רבעי הנותרים של פרוסות לימון על מגש העליון עם סרדינים בגריל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סרדיניםסרדינים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטפטף את הרוטב מעל וסביב הסרדינים, שומר כל תוספת לשרת בצד. לסחוט את חצאי הלימון בגריל על המגש.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.