קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות45
ציון בריאות16
מגזין

סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ'ילי

סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ' ילי. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם שאלוט, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סרדינים של מונטריי צלויים עם לימון ועשבי תיבול, סרדינים בגריל עם לימון, שום ופפריקה, ו סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש גריל בינונית-חמה. כאשר חם, לנגב את הגריל עם מגבת נייר טבול בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
חותכים 2 לימונים לפרוסות 1/4 אינץ ' ולחצות את השני. גריל פרוסות לימון וחצאים עד שיש להם סימני גריל נחמדים, 2 עד 3 דקות לכל צד לפרוסות ו 3 דקות בסך הכל עבור החצאים. ואז בזהירות לגריל את צ 'ילי עד חרוך קלות, על 1 דקה (אם יש לך להכניס גריל רשת, להשתמש בו כדי לשמור על צ' ילי ליפול דרך הסורג). לטחון רבע של פרוסות לימון ולהעביר לקערה קטנה. קוצצים את הצ ' ילי לחתיכות קטנות (עבור פחות חום, להסיר ולהשליך את הזרעים הראשונים).
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בשר טחוןבשר טחון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הצ ' ילי לקערה, יחד עם 1/2 כוס שמן זית, פטרוזיליה, שום, שאלוט, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף להתמזג ולהניח בצד. מתבלים את הסרדינים עם 1 כפית מלח וטפטוף עם קצת שמן זית. גריל, פונה פעם אחת, עד הדגים רק מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד. לסדר את שלושת רבעי הנותרים של פרוסות לימון על מגש העליון עם סרדינים בגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סרדיניםסרדינים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטפטף את הרוטב מעל וסביב הסרדינים, שומר כל תוספת לשרת בצד. לסחוט את חצאי הלימון בגריל על המגש.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.