סרדינים בגריל עם מחית חצילים ורוטב טרגון
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך גרידת לימון, חומץ יין, סרדינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שיפודי חזיר בגריל עם רוטב טרגון, חציל בגריל עם רוטב מיסו, ו חציל בגריל ברוטב רימונים.
הוראות
מברשת את הצדדים לחתוך של החצילים עם 2 כפות של שמן זית ומקום לחתוך בצד על תבנית אפייה rimmed.
אופים את החצילים במשך כ 45 דקות, עד רך מאוד.
בואו מגניב, ואז בזהירות לגרוף את הבשר וקוצצים אותו בגסות.
מעבירים את החצילים לקערה בינונית.
בסיר קטן, לשלב את החומץ עם המים, 2 כפות של טרגון, חצי שאלוט ושני שלישים של שום ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט התאדה, על 5 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר.
מוסיפים את ציר העוף ורבע מהחצילים ומחית הריר עד לקבלת חלקה. מערבבים את מחית לתוך החצילים הקצוצים הנותרים ומתבלים במלח ופלפל.
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת מדי פעם, עד הזהב, על 3 דקות; להעביר צלחת. באותו מחבת, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת.
מוסיף את שאר שאלוט ושום ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 2 דקות.
להעביר את שאלוט ושום לקערה ולתת מגניב.
להקציף את גרידת לימון, פלפל אדום קלוי, צלפים ומיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את שארית 1/4 כוס טרגון וצנוברים.
מברישים את הסרדינים בשמן זית ומתבלים בשני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל הסרדינים מעל חום גבוה, הופך אותם פעם אחת, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. כף מחית החצילים על צלחות העליון עם הסרדינים. כף ההלבשה טרגון על גבי ומגישים.