זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך גרידת לימון, חומץ יין, סרדינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שיפודי חזיר בגריל עם רוטב טרגון, חציל בגריל עם רוטב מיסו, ו חציל בגריל ברוטב רימונים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת את הצדדים לחתוך של החצילים עם 2 כפות של שמן זית ומקום לחתוך בצד על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים את החצילים במשך כ 45 דקות, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו מגניב, ואז בזהירות לגרוף את הבשר וקוצצים אותו בגסות.
להקציף את גרידת לימון, פלפל אדום קלוי, צלפים ומיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את שארית 1/4 כוס טרגון וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
14
מברישים את הסרדינים בשמן זית ומתבלים בשני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל הסרדינים מעל חום גבוה, הופך אותם פעם אחת, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. כף מחית החצילים על צלחות העליון עם הסרדינים. כף ההלבשה טרגון על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר