סרדינים חמוצים מתוקים: סרדה באגרודולצ'ה היא ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו סרדינים ממולאים / סרדה בקאפיקו, סרדה אן סאור (סרדינים בסגנון ונציאני), ו בצל קטן וחמוץ מתוק (ציפולין באגרודולצ'ה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים את השמן במחבת גדולה ומחממים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהבצל רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגבניות, המלח ופתיתי הצ ' ילה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, ללא כיסוי, 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את החומץ, הסוכר, הצימוקים והצנוברים ומבשלים תוך ערבוב עוד 2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את הדג בשכבה אחת, אם אפשר. מכסים ברוטב ומבשלים, מכוסה, במשך 7 דקות. חושפים ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם מאוד והדג ברוטב סמיך וטעים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק