סרדינים על הסורג.
סרדינים על הסורג עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 710 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 67g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו מלוחים, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סרדינים על שיפון, סרדינים ממולאים, ו ספגטי עם סרדינים (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את שיני השום עם מטוס מיקרו כדי לקבל את זה מאוד fine.In קערה, לערבב את השום עם שמן, מלח ופלפל, ואת עשבי תיבול קצוץ דק. מעיל הסרדינים עם הרוטב הזה ואת המקום במקרר, מכוסה, במשך 1 שעה.כאשר מוכן לאכול, לחמם גריל.מבשלים את הסרדינים בכל צד במשך 3 עד 4 דקות בלבד, על פי גודל.
מברשת עם הרוטב בזמן הבישול. להתאים את התיבול.
מגישים את הסרדינים בגריל עם שומר במרינדה וסלט צנון עם שמן זית, מלח ופלפל, וסחיטה של מיץ לימון ואורז יסמין רגיל.