סרדינים צלויים עם חרדל-פירורי שאלוט
סרדינים צלויים עם חרדל-פירורי שאלוט דורשים כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 793 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חמאה, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה לא כזה אדיר. נסו סרדינים צלויים, סרדינים מושרים ומטוגנים, ו מולים צלויים עם פירורי פפריקה חמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. בקערה בינונית, לשלב את פירורי הלחם עם 1 1/2 כפות של חרדל, פטרוזיליה, חמאה, שאלוט ופלפל אדום מרוסק. מתבלים קלות במלח.
בתבנית אפייה בינונית, רדודה, לטאטא את השמנת הכבדה עם הנותרים 1 כף חרדל.
מסדרים את הסרדינים בתבנית האפייה, העור למטה. לפזר את תערובת פירורי לחם על גבי. לטגן את הסרדינים 6 אינץ ' מהחום במשך 1 דקה ו 30 שניות, או עד מחומם דרך חום זהוב.
המלצת יין: טארט, ניקוי חיך לבן איטלקי יבדוק את הטעמים האסרטיביים כאן. שקול את 2002 קריס פינו Grigio או 2002 Anselmi Capitel Foscarino.