אם יש לך שרימפס, לחם כריך, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מיני שרימפס וטאקו סרטנים, כריכי חזיר וגבינה בגריל מיני, ו כריכי גבינה בגריל מרווה ופונטינה מיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף מיונז ו 3 ingredientsבקערה בינונית. מערבבים בעדינות בשר סרטנים, שרימפס, סלרי ובצל. העונה מתמלאת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מסדרים 4 פרוסות לחם על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים 1/4 של מילוי על כל פרוסה (about1/2 כוס). מילוי עליון עם פרוסת לחם; pressto לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
4
מברשת פרוסת לחם העליון של eachsandwich עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים מחבת גדולה מעל 2 מבערים.
6
Heatgriddle מעל חום בינוני.
7
מקום כריכים, בצד חמאה למטה, על מחבת. לבשל untilbottom הוא חום זהוב, 6 עד 7 דקות.
8
Brushtop של כל כריך עם חמאה מומסת.באמצעות מרית מתכת, להפוך כריכים מעל.מבשלים עד התחתית הוא זהב, על 5 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.