סרטן דונגנס שטני עם אורז בר ואורזו פילאף
סרטן דונגנס שטני עם אורז בר ואורזו פילאף הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 79 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש ב שרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד מריר פאדג'מרלו עוגות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מצוינת. נסו קריתראקי לי ריז (אורזו יווני ופילאף אורז), פילאף אורז בסמטי עם פרושוטו, שעועית גרבנזו ואורזו, ו פילאף אורז פראי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה מבהירה בסיר ומוסיפים שאלוט וסלרי. מבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים קמח ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לצבע ענבר.
מוסיפים חלב חם ומערבבים עם מטרפה חוט לרוטב חלק.
מוסיפים את שאר החומרים לרוטב ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים שמן זית ופלפל לימון.
מערבבים היטב ומכניסים לתחתית של פגזים סרטן.
מוסיפים את הרוטב לבשר הסרטנים ומערבבים היטב.
מניחים את התערובת על גבי האורז ומעליהם פירורי לחם, חמאה ופרמזן.
מניחים מתחת לצלייה עד להזהבה.
שוטפים את האורז במים קרים ומסננים. מטגנים קלות שאלוט בשמן זית עד לשקיפות.
מוסיפים אורז בר וציר עוף. מביאים לרתיחה ואז מורידים לרתיחה איטית ומכסים. מבשלים במשך שעה 1 ו 15 דקות עד הלחות מתאדה לחלוטין. להתקרר במקרר.
הביאו מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים אורזו ומבשלים 8 דקות. מסננים אורזו ומתקררים במי קרח. כאשר מגניב, זן ומניחים במקרר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 קרנרוס שרדונה שלנו. תווים של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאת גוף. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שנהנה ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.