קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 2 דק.
מנות2
ציון בריאות71
מגזין

סרטן דונגנס שטני עם אורז בר ואורזו פילאף

סרטן דונגנס שטני עם אורז בר ואורזו פילאף
סרטן דונגנס שטני עם אורז בר ואורזו פילאף הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 79 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש ב שרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד מריר פאדג'מרלו עוגות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מצוינת. נסו קריתראקי לי ריז (אורזו יווני ופילאף אורז), פילאף אורז בסמטי עם פרושוטו, שעועית גרבנזו ואורזו, ו פילאף אורז פראי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה מבהירה בסיר ומוסיפים שאלוט וסלרי. מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים קמח ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לצבע ענבר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
מוסיפים חלב חם ומערבבים עם מטרפה חוט לרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את שאר החומרים לרוטב ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
שלב אורז ואורזו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מוסיפים שמן זית ופלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מערבבים היטב ומכניסים לתחתית של פגזים סרטן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סרטןסרטן
4
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1
קולים בשר סרטנים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מוסיפים שרי עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מוסיפים את הרוטב לבשר הסרטנים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מניחים את התערובת על גבי האורז ומעליהם פירורי לחם, חמאה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מניחים מתחת לצלייה עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
שוטפים את האורז במים קרים ומסננים. מטגנים קלות שאלוט בשמן זית עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מוסיפים אורז בר וציר עוף. מביאים לרתיחה ואז מורידים לרתיחה איטית ומכסים. מבשלים במשך שעה 1 ו 15 דקות עד הלחות מתאדה לחלוטין. להתקרר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
3
הביאו מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים אורזו ומבשלים 8 דקות. מסננים אורזו ומתקררים במי קרח. כאשר מגניב, זן ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי

מרכיבים

2שרימפס וורידיםפירורי לחםפירורי לחם2שרימפס וורידיםחמאהחמאה1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש2סרטני דונגנס שלמים, מבושלים בקליפות, בשר שנקטף ופגזים שמוריםסרטני דונגנס שלמים, מבושלים בקליפות, בשר שנקטף ופגזים שמורים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמחקמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לימוןפלפל לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל לימוןפלפל לימון28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2שרימפס וורידיםפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה11 כף אורגנו מיובשמלח סלעיםמלח סלעים2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט, חתוך לקוביותשאלוט, חתוך לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשרי.שרי.7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, צרוב עם עלה דפנה 1חלב מלא, צרוב עם עלה דפנה 11181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 קרנרוס שרדונה שלנו. תווים של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאת גוף. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שנהנה ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.